Bunk'Art - Reportazh ne bunkerin antiberthamor te Enver Hoxhes

Bunk'Art eshte nje ekspozite video-muzeale zhvillohet në mjediset e bunkerit anti-bërthamor që Enver Hoxha ndërtoi në Tiranë mes viteve 1972 dhe 1978, ...Bunk'Art eshte nje ekspozite video-muzeale zhvillohet në mjediset e bunkerit anti-bërthamor që Enver Hoxha ndërtoi në Tiranë mes viteve 1972 dhe 1978