NEWS

Foto e artikullit

Creative Europe Media Desk Albania, sesion informimi

Creative Europe Media Desk Albania “Zyra ndihmëse e nën programit Media” e programi të BE –së “Evropa Krijuese...

Sesion informimi për nënprogramin Media/“Evropa Krijuese 2014–2020”

Sesion informimi për mënyrën e aplikimit në thirrjen për propozime “Shpërndarja online e filmit Evropian”,...

Foto e artikullit
Foto e artikullit

Gati projektligji për të drejtat e autorit

Ministria e Kulturës ka hartuar projektligjin për të drejtat e autorit dhe të drejtat e tjera të lidhura me to, i cili pritet...

Ministrja e Kulturës takohet me 35 të rinj shqiptare dhe serbë. Bashkëbisedimi ndërkulturor në epokën digjitale të komunikimit

“Mirëseerdhët!  Dobro došli!  Welcome!- Me këto fjalë, Ministrja e Kulturës së Republikës...

Foto e artikullit